vineri, 29 ianuarie 2010

Cuvantul care exprima realitatea romaneasca - Tradarea

Tariceanu, Berceanu, Videanu, Valeanu si multi altii asemenea lor pot fi caracterizati printr-un singur cuvant : tradatori. Tariceanu si Berceanu au fost de acord cu cedarea aurului din Apuseni si au avut grija sa nu fie linsati de poporul roman secretizand contractul de concesionare (pana cand veti mai putea face asta?). Videanu si-ar vinde si familia, daca i s-ar oferi pretul "corect", asa ca nu trebuie sa ne mire deloc faptul ca e in stare sa vanda si sa distruga o parte din Romania doar de dragul "argintilor". Dna Valeanu ne-a demonstrat ca deviza sotului ei, " revolutia bunului simt", este de fapt doar revolutia nesimtirii crase si a tradarii. Toti acesti indivizi, alaturi de multi altii, sunt cei care au tradat si tradeaza poporul roman si Romania. Ei fac acest lucru deoarece NIMENI nu-i opreste si nici nu-i rasplateste asa cum merita niste tradatori (din cate stiu eu tradarea inca e mentionata in Codul Penal). Avem insa o problema : daca exploatarea de la Rosia Montana va demara, in ciuda faptului ca peste 95% dintre romani sunt impotriva exploatarii, vom avea revolte si miscari de strada de amploare. Asadar...cine vrea sa provoace haos in Romania aducandu-i pe romani la disperare si obligandu-i sa se apere in fata animalelor de prada ce populeaza si polueaza mediul politic si economic romanesc? Cine vrea sa-i oblige pe romani sa intre in conflict cu institutiile Statului Roman,institutii care sunt obligate sa-i apere pe tradatori din cauza functiilor publice pe care acestia le ocupa temporar?
Cine vrea sa provoace eruptia vulcanului de furie si disperare a poporului roman? Si cine poate fi atat de nebun incat sa isi taie singur craca de sub picioare dand unda verde celui mai criminal proiect din aceasta tara dupa lovitura de Stat din decembrie 1989?
Nu va jucati cu focul, dragi factori decidenti. Nu interpretati Lunga noastra rabdare drept prostie. Va rog, nu declansati un "tsunami" mai puternic decat vi-l imaginati voi acum. Nu faceti asta deoarece noi toti vom pierde (inclusiv voi), singurii "castigatori" fiind veneticii pe care vreti sa-i lasati sa ne prade de resursele NOASTRE de metale pretioase.
Daca nu va cer prea mult dati dovada de putina demnitate si omenie. Ar fi si spre binele vostru sa faceti asta, nu doar spre binele poporului roman.

Niciun comentariu: