vineri, 6 noiembrie 2009

Traim intr-o democratie sau in dictatura?

De curand mult stimatul si mult iubitul nostru secretar de stat Streinu-Cercel (care s-a jucat putin si cu demisia) ne lamurea ca, dupa opinia domniei sale, un ordin emis de catre o "autoritate" sanitara se executa, nu se discuta! Cu alte cuvinte acest individ isi imagineaza ca traieste in nazism, atunci cand un dement a ordonat unui popor intreg sa moara pentru el, iar poporul s-a conformat, ucigand totodata un numar imens de nevinovati de etnie iudaica sau rroma pe motiv ca asa le-a ordonat marele carmaci.

Un secretar de stat din Romania, o tara abia iesita dintr-o dictatura de aproape jumatate de secol, isi imagineaza ca el este un nou Hitler care da ordine ce trebuie executate si nu discutate. Iar acest individ probabil juiseaza imaginandu-si cum se vor lasa vaccinati romanii precum vitele. Sunt sigur insa ca va ramane doar cu visul si, sper eu, cu anumite amintiri palpabile care sa-l lecuiasca pe vecie de dorinta instaurarii dictaturii halatelor albe.

Va cer scuze tuturor pentru virulenta celor de mai sus, dar este foarte greu sa nu-ti pierzi cumpatul cand vezi atata ticalosie si nemernicie adunate intr-un individ care, culmea!!!, ar trebui sa aiba grja de sanatatea noastra. Iar el incearca sa ne distruga in loc sa ne protejeze sanatatea.

Un argument puternic care vine in sprijinul celor afirmate de mine il reprezinta semnalul de alarma tras si de catre Generalul Mircea Chelaru in legatura cu pericolul asa zisului vaccin impotriva asa zisei gripe porcine. Inainte de a face referire la avertismentul generalului va amintesc ca discutam despre un om care este doctor in stiinte militare si a absolvit, in afara de Scoala Superioara de Ofiteri si Academia Militara din Romania, Colegiul de Studii Strategice si Economice de Aparare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate "George C. Marshall" din Germania,precum si cursuri internationale de drept militar. In anul 1990 a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Roman de Informatii. A fost seful Marelui Stat Major al Armatei in anul 2000. Din anul 2008, este general cu patru stele, in rezerva.

Asadar nu discutam despre un streinu-cercel care ne ameninta cu 2 milioane de morti in perioada gripei aviare ( daca nu stiati va informez ca este pornita o actiune in justitie impotriva celor care au profitat de acea minciuna deoarece este demonstrat ca in Romania gripa aviara a fost sublima, dar a lipsit cu desavarsire). In acest caz vorbim despre un profesionist din domeniul serviciilor de informatii, despre un militar care a incercat si incearca sa-si faca datoria fata de aceasta tara. In articolul din ziarul Libertatea (nu citesc acest ziar, dar se pare ca pana si in el pot sa apara uneori informatii extrem de importante) se precizeaza urmatoarele:

-Gripa porcina este un produs de laborator care va crea deliberat o pandemie severa la nivel global (nota mea : sunt din ce in ce mai multe voci care avertizeaza asupra faptului ca tocmai prin acest vaccin vor fi infectati oamenii intr-un numar suficient de mare pentru a se declansa o pandemie). Se preconizeaza ca va disparea 90% din populatia lumii. Motivul: se apropie momentul epuizarii rezervelor de petrol, implicit a ingrasamintelor chimice-lucru care va reduce la jumatate productia agricola. Adica, decat sa murim de foame, mai bine de gripa porcina. Acesta este scenariul posibilei pandemii din punctul de vedere al generalului Mircea Chelaru, fostul sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane. In cursul acestui an, un virus mutant A H1N1 - combinatie mortala intre gripa porcina si cea umana - a aparut brusc in Mexic si s-a extins pe mai multe continente.

- "Virusul A H1N1, ca orice tulpina mutanta, se poate produce in orice laborator cu dotari de nivel mediu. Sunt convins ca gripa porcina este exclusiv un produs de laborator, ca si Ebola sau ca SIDA, si nu poate scapa de sub control decat daca i se da drumul. Scopul: intr-un fel sau altul, trebuie sa izbucneasca o pandemie prin care sa fie nimicita 90% din populatia lumii.Exista declaratii si studii pe aceasta tema, adica cei implicati s-au demascat deja", a declarat generalul Mircea Chelaru.

- Generalul Chelaru spune pentru Libertatea ca, in conformitate cu studiile OPEC, resursele cunoscute de petrol insumeaza 1.600 de miliarde de barili. In anul 2.000, se ajunsese la un consum de 30 de miliarde de barili pe an. In anul 2010, se preconizeaza un consum de 100 de miliarde de barili pe an. In acest ritm, peste 15 - 20 de ani, omenirea nu va mai avea petrol. Adica dispare civilizatia hidrocarburilor. Asta nu inseamna insa doar colapsul productiei de energie termica si al motoarelor cu ardere interna, pentru care exista deja alternative. Din pacate, o sa dispara si ingrasamintele chimice, care se obtin din petrol, si, din aceasta cauza, va scadea cu 50% productia agricola a omenirii. "Pentru a preveni foametea, va fi sacrificata o parte a populatiei. Suna cinic, dar acestea sunt datele problemei", a adaugat Mircea Chelaru.

Asadar...cine credeti ca spune adevarul? Un individ "streinu" de neamul acesta, care ne-a mai mintit grosolan cel putin o data in legatura cu gripa aviara pentru a permite unor "baieti destepti" sa ia din bugetul tarii sute de milioane de euro pentru o asa zisa lupta impotriva gripei aviare, un individ care ne spune acum ca un vaccin insuficient testat este sigur pentru sanatatea noastra? Sau credeti ca spune adevarul un militar de cariera, care a servit aceasta tara si care, lucru important, a avut si are acces la informatii la care noi nu vom avea acces niciodata?

In cazul vaccinului gripei AH1N1 (impropriu numita "gripa porcina") discutam despre o situatie cu un potential letal extrem de mare, o situatie care aduce in mod evident atingere securitatii nationale deoarece se incearca vaccinarea in masa si eliminarea etapizata a marii majoritati dintre noi. De aceea imi permit o intrebare : ce face SRI-ul? Apara aceasta tara si acest popor de atacul virulent si distrugator al agentilor "elitei" globaliste sau a trecut cu bagaj cu tot in barca "inamicului"? Daca SRI nu-si mai poate face datoria catre aceasta tara si catre acest popor atunci sa ne anunte si sa ne permita sa ne aparam singuri. Si va asigur ca o vom face deoarece este in joc viata noastra si viitorul copiilor nostri!

Niciun comentariu: