vineri, 9 octombrie 2009

In numele romanilor va solicit demisia din functia de viceguvernator, dl Olteanu

Traim intr-o tara de oameni stresati si obositi de lupta zilnica pe care sunt nevoiti sa o duca pentru a supravietui in tara lor. Romanii sunt satui de mizeriile care au legatura cu ceea ce este numit "factor politic" si au devenit, astfel, victime sigure ale celor asemenea dvs. Au devenit spectatori la spectacolul dizgratios oferit de catre "domnia voastra" cu ocazia "ungerii" in functia de viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Retineti un lucru important : aceasta banca este a Romaniei, nu a dvs sau a "prietenilor" dvs.
Avand in vedere faptul ca aveti valoare "zero" in domeniul financiar-bancar si ca ati ocupat aceasta functie doar cu ajutorul "pilelor viguroase" de care beneficiati, va solicit, domnule Bogdan Olteanu, sa dati dovada de o minima luciditate si sa va prezentati demisia, permitandu-i astfel unuia dintre adevaratii profesionisti sa gestioneze destinul "sangelui" care "iriga" economia romaneasca.
Sper ca presa romaneasca va da dovada de luciditate si o sa va solicite acelasi lucru pana cand veti binevoi sa ne lipsiti de "bucuria" de a va sti la carma destinului leului romanesc si, implicit, a economiei acestei tari.

Cu respect,

Un simplu roman

2 comentarii:

Marius spunea...

Poate mi-a scapat mie, insa nu am vazut nicaieri adresa de email a dl. Olteanu.
Cum o pot afla?

George Stoian spunea...

Salut,Marius!
In acest moment nu am adresa de mail a dl Olteanu, de aceea am trimis mesajul meu catre mai multe redactii in speranta ca vreunul dintre ziaristii nostri are "ceva" in pantaloni si-l va publica. Se pare insa ca in presa noastra activeaza doar eunuci care se dau mari cocosi.
Chiar daca-i vom trimite mail dl Olteanu, nu cred ca acest lucru ar avea vreun efect. Singura solutie ar fi sa ia atitudine cei care isi spun pe nedrept "a 4-a putere in Stat". Dar se pare ca sunt toti aserviti si nu fac decat sa execute cuminti diverse ordine. Concluzia: in Romania nu exista presa, exista doar indivizi care incearca sa creeze impresia ca Presa exista.