vineri, 27 martie 2009

Legea Atractiei-suntem obligati sa gandim pozitiv !

Oricare dintre noi a simtit, macar o data in viata, puterea Legii Atractiei. Poporul roman a sintetizat puterea acestei legi universale intr-o zicala : "De ce ti-e frica nu scapi". Aceasta zicala are o doza de adevar extrem de mare deoarece, fara sa ne dam seama, ne cream singuri o mare parte din viitorul personal.

Daca reusesti sa influentezi psihic o mare masa de oameni si sa-i convingi ca vine "criza" atunci vei obtine o criza autentica deoarece toti se vor comporta si vor actiona ca si cum criza este inevitabila. Iar acest comportament si aceasta mentalitate reusesc sa provoace Criza !

Solutia anti-Criza cea mai usoara si mai practica este sa ne pastram calmul si sa ne fortam sa gandim pozitiv ( chiar daca realitatea actuala ne determina sa fim mai degraba pesimisti). Trebuie sa proiectam asupra viitorului nostru si al celor din jurul nostru cat mai multe ganduri pozitive si, in virtutea Legii Atractiei, avem sanse sa depasim aceasta perioada cu pierderi umane si financiare minime.

Lupta se da in primul rand la nivel psihic si suntem "condamnati" sa invingem. Altfel...se va repeta istoria -->Marea Criza din anii 1929-1933 a creat mediul propice pentru dezvoltarea accelerata a extremismului, facilitand preluarea puterii de catre diferiti scelerati (Stalin, Hitler, Mussolini,etc) si declansarea celui mai distrugator razboi din istoria omenirii. Mai doreste cineva sa treaca prin asemenea momente?

Toti cei care spuneti ca nu puteti face nimic pentru a schimba in bine evolutia voastra si a societatii in care traiti aveti sansa sa faceti mai mult decat va imaginati : fortati-va sa ganditi pozitiv, chiar si atunci cand treceti prin momente grele. Veti declansa astfel in voi energii interioare care va vor intari si va vor ajuta sa depasiti orice obstacol prin multa munca si daruire.
Fiti si voi unul dintre cei care face Diferenta ! Faceti parte din masa de oameni care "fac diferenta" si modifica in sens pozitiv viitorul (fara sa constientizeze neaparat acest lucru), reducand la minim pericolul unor posibile conflicte militare regionale.

Viitorul depinde de noi, de gandirea si de faptele noastre !

Niciun comentariu: